betonlookdesign home
betonlookdesign about
betonlookdesign gallery
betonlookdesign more info
betonlookdesign blog
 
Betonlook tafel
Betonlookdesign - De specialist in Betonstuc
Dankzij onze brede en jarenlange ervaring zijn wij de specialist op het gebied van betonlook in de ruimste zin van het woord. Naast Beton Ciré werken wij met vele andere (zelfontwikkelde) betonlookproducten en –materialen, waar we ook al geruime tijd uitgebreid kennis over opgedaan hebben. Hierdoor kunnen wij u optimaal adviseren, rekening houdend met het doeleinde, de ondergrond en uw smaak en budget.
Gezamenlijke passie
Betonlookdesign is ontstaan vanuit een gezamenlijke passie van een familie voor interieurdesign en betonlook. Hierbij is een samenwerking ontstaan tussen de webshop MOLITLI en getalenteerde stukadoors en meubelmakers. We zijn al ruime tijd bezig met het vergaren van kennis over en het ontwikkelen en afwerken van de diverse betonlook producten en betonlook materialen. Meer informatie over MOLITLI vind je op www.molitli.nl
Collectie
We merkten vanuit onze ervaring dat er steeds meer vraag ontstond naar betonlook meubelen in winkels, stands, etalages etc. Meubelen van echt beton worden vaak als onpraktisch ervaren. Betonlookdesign is hiervoor de oplossing omdat het in verhouding licht is en dus makkelijk te verplaatsen. Daarnaast is er een ruime keuze uit kleur en zijn er vele vormen mogelijk aangezien er geen gebruik wordt gemaakt van een mal (zoals bij gewoon beton wel het geval is). Meer informatie over de voordelen, verschillende materialen en kleuren is te vinden bij more info.

We hebben een aantal modellen (betonlook tafels) ontwikkeld die u kunt bekijken in onze webshop MOLITLI. Daarnaast kunnen we bijna alles wat je maar kunt bedenken in betonlook voor je op maat maken en helemaal naar jouw wens!
Contact
Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel verder op www.molitli.nl

Wil je liever direct contact met ons opnemen voor bijvoorbeeld betonlook meubelen op maat?
Dat kan, je vindt hieronder onze contactgegevens.

MOLITLI Interieurmakers v.o.f.
Showroomadres:
Ohmstraat 10H
3861 NB NIJKERK

Openingstijden showroom:
Dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00

tel. +31(06 46 99 20 96)
e-mail: info@molitli.nl
KvK-nummer: 56283474
BTW-nummer: nl852056552