betonlookdesign home
betonlookdesign about
betonlookdesign gallery
betonlookdesign more info
betonlookdesign gallery
 
Betonlook tafel - Beton cire
Voordelen t.o.v. beton
- Veel lichter in gewicht
- Minder kans op krimpscheuren
- Minder vlekgevoelig
- Makkelijker en goedkoper op maat te maken (geen mal nodig)
- Geen last van voegen en naden
- Vele manieren van afwerken mogelijk
- Gebruiksvriendelijker in onderhoud
- Voelt niet koud aan
- Geen last van oneffen randafwerking
- Mooier qua uitstraling
- Meer kleuren mogelijk
Betonlookdesign
Een stoere kinderkamer, een strakke badkamer, een ambachtelijke keuken, een modern terras: je kunt het zo gek niet bedenken of betonlook past in het plaatje.

Betonlook is prachtig in combinatie met diverse houtsoorten maar ook in combinatie met RVS en staal. We hebben een waanzinnige kleurkaart ontwikkeld zodat u keuze heeft uit een aantal prachtige natuurlijke tinten. Zit uw kleur er niet tussen? Dat is geen probleem. We hebben de laatste jaren een groot aantal kleuren ontwikkeld naast de kleuren op de kleurkaart en daarnaast kunnen we samen met u een nieuwe kleur ontwikkelen.
Voordelen
Betonlookdesign sluit naadloos aan op de trend duurzaam wonen. Het grote voordeel ten opzichte van gewoon beton is de enorme gewichtsbesparing en het is gebruiksvriendelijker in onderhoud. Daarnaast heeft het net een andere uitstraling waardoor het ook wel luxe beton wordt genoemd. Doordat de materialen die wij gebruiken waterdicht zijn is betonlook ideaal als vervanger voor tegels in toilet, badkamer en keuken, maar ook toepasbaar in kantoor en woonruimtes en zelfs als meubels. Betonlook is verder uitermate geschikt voor keukens en badkamers doordat het naadloos is en daardoor makkelijk schoon te houden. Daarnaast kan het op vele ondergronden aangebracht worden, zelfs op tegels.
Materialen en producten
We werken met betonlook producten en betonlook materialen als Beton Ciré, Tadelakt, Pandomo, Marmorino, Sto Milano, Frescolori, Kalei, Rafaello, Stucco Antico, Brander stucco/Stucco mat, Sandstone stuc, Leem stucwerk etc. Daarnaast zijn (bijna) alle overige betonlook materialen mogelijk in welke vorm dan ook. De materialen hebben veel overeenkomsten, de verschillen zitten in de kosten en het uiterlijk. Daarnaast is het ene product beter geschikt voor een bepaald doeleinde of met een bepaalde ondergrond dan het andere product. Wij adviseren daarom om een afspraak te maken zodat wij u optimaal kunnen adviseren over de producten en materialen.

Bekijk hier de algemene leveringsvoorwaarden van Molitli Interieurmakers voor consumenten en zakelijke klanten. Bekijk hier ook de extra algemene voorwaarden van Betonlookdesign.
Contact
We hebben een aantal modellen (betonlook tafels) ontwikkeld die u kunt bekijken in onze webshop MOLITLI. De tafels zijn verkrijgbaar vanaf 1450,- Maak een afspraak voor betonlook meubelen op maat of om de diverse meubelen en kleuren in het echt te komen bewonderen!

Ga naar contactgegevens.